ΘΕΜΑΤΙΚΟ: Εμβάθυνση στις ανάγκες και στις στρατηγικές, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, Αθήνα

Εγγραφή στα σεμινάρια
θέμα Σεμιναρίου: Εμβάθυνση στις ανάγκες και στις στρατηγικές

Προϋποθέσεις: Βασικό Σεμινάριο της ΜΒΕ
Διάρκεια: 3 ώρες
Θα λάβετε: α) Σημειώσεις, κάρτες, εκπαιδευτικό υλικό

Αυτό είναι ένα θεματικό σεμινάριο για προχωρημένους. Θα πρέπει πρώτα να έχετε παρακολουθήσει το ολοήμερο βασικό σεμινάριο της ΜΒΕ το οποίο επαναλαμβάνετε κάθε μήνα. Τα θεματικά σεμινάρια είναι εμβαθύνσεις και πρακτική εξάσκηση της βασικής δομής της ΜΒΕ που μάθετε στο βασικό σεμινάριο. Παράλληλα είναι εμβαθύνσεις από την οπτική της ΜΒΕ πρακτικών θεμάτων της καθημερινής ζωής και θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις μας και την αλληλεπίδρασή μας με άλλους και με τον εαυτό μας. Με τα θεματικά σεμινάρια θα μπορείτε να εντάξετε πρακτικά την ΜΒΕ στην καθημερινή σας ζωή.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΘΗΝΑ
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, 18.00-21.000

18.00 -19.30  διδασκαλία  1.30 ώρες
19.30 – 19.45 διάλλειμα
19.45 – 21.00  διδασκαλία 1.15 ώρες

Το μάθημα θα ξεκινάει και θα τελειώνει πάντα με ακρίβεια.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ- EΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα μας, κάντε κλικ  εδώ

Παρακαλούμε μην αφήνετε την εγγραφή σας την τελευταία στιγμή. Υπάρχει γραφικό υλικό που πρέπει να εκτυπωθεί έγκαιρα 3 ημέρες πριν το σεμινάριο. Συμμετοχές χωρίς την  φόρμα εγγραφής  ή  ειδοποίηση δεν θα γίνονται δεκτές. Πριν εγραφείτε βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το κάθε σεμινάριο πλήρως χωρίς να χάνετε ώρες, να έρχεστε πιο αργά ή να φεύγετε πιο νωρίς. Το σεμινάριο είναι άκρως βιωματικό και παραδίδονται συνέχεια ασκήσεις τις οποίες εάν χάνετε, δεν θα μπορείτε να έχετε ροή και να συμμετέχετε στο μάθημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας στο θέμα αυτό.

Συνολικό ποσό: 20 ευρώ
Μπορείτε να πληρώσετε  κατευθείαν στο σεμινάριο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

thita xoros-04-2«ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ»
Σεμινάρια ThetaHealing®
και «Μη Βίαιης Επικοινωνίας»

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674 (1ος όροφος)
Για λεπτομέρειες μετακίνησης και διαμονής κάντε κλικ εδώ.


 ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : Εμβάθυνση στις ανάγκες και στις στρατηγικές

 

  • Όλα τα ανθρώπινα όντα έχουν τις ίδιες ανάγκες: Έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, αν και οι στρατηγικές που χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες μπορεί να διαφέρουν. Σύγκρουση συμβαίνει στο επίπεδο των στρατηγικών όχι στο επίπεδο των αναγκών.
  • Όλες οι δράσεις είναι οι προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών: Η επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, συνειδητή ή ασυνείδητη, κρύβεται πίσω από κάθε δράση που θα αναλάβουμε. Καταφεύγουμε μόνο σε εξαναγκασμό, χειραγώγηση ή άλλες ενέργειες που δεν ικανοποιούν τις δικές μας ανάγκες ή των άλλων, όταν εμείς δεν αναγνωρίζουμε πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για την κάλυψη αυτών των αναγκών.Με βάση την  παραπάνω θεωρία θα μάθουμε όλες τις παγίδες που μας  αποξενώνουν και τελικά οδηγούμαστε και εμείς αλλά οδηγούμε και τον συνομιλήτη  μας  στην μη κάλυψη των αναγκών μας και των δικών του.

 

Εγγραφή στα σεμινάρια