Εμπειρίες με τη ΜΒΕ

testimonial-image

 

E.N - μαθήτρια στο σεμινάριο ΜΒΕ Μάρτιος 2017

Α) Πως η Μη Βίαιη Επικοινωνία σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα:
1. Στην οικογενειακή σας ζωή;
Απο τα πιο απλα καθημερινά ζητήματα με το σύντροφο και τους γονείς, αλλαγες στον τροπο συμπεριφοράς και σε στάσεις που δεν με ικανοποιούσαν , σπασμωδικές αντιδράσεις που αποκρυπτογραφηθηκαν και συνδεθήκαμε κιάλλο με τους ανθρώπους που αγαπαμε .
2. Στην επαγγελματική σας ζωή;
Ομαλή σχέση με τους Συνεργάτες μου αλλά και τους πελάτες μου σε ένα πλαίσιο κατανόησης, ομαδικότητας που όλα προέρχονται από την αγάπη.
3. Στην προσωπική/συντροφική σας ζωή;
Σε συνδέει ακόμη περισσότερο με το σύντροφό σου, υπάρχει αλληλοκατανόηση στα αισθήματα και τις ανάγκες αλλά και διάθεση επίλυσης οποιοδήποτε θέματος
4. Στην σύνδεση με τον εαυτό σας, την πνευματική σας ανάπτυξη και εξέλιξη στο μονοπάτι της ζωής σας;
Ενα ακόμη μονοπάτι που με οδηγεί στην πνευματική εξέλιξη, με δυναμώνει και με προδιαθέτει θετικά στο να το αξιοποιήσω προς όφελος μου και των ανθρώπων γύρω μου.

Β) Ανατροφοδότηση για σεμινάρια της ΜΒΕ με την Μαρία Τελίδου. Ποια ήταν η εμπειρία σας όσον αφορά:

1. Την μεταδοτικότητα της εκπαιδεύτριας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε μεταξύ των μαθητών και μεταξύ των μαθητών και της ίδιας;
Η Μαρία με την ηρεμία που την διακατέχει, μεταδοτικότητα και ενσυναίσθηση μας καθηλώνει και δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα που δεν θελουμε με τιποτα να αποχωριστούμε .
2. Κατά πόσο αισθάνεστε ότι κατανοήσατε την ύλη και ότι σας μεταδόθηκε ξεκάθαρα;
100% πλήρης
3. Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί στα σεμινάρια;
Θα μπορούσαν να διαρκούσαν περισσότερο γιατι τουλαχιστον εγω δεν χορταίνω να παρακολουθώ τον τροπο που τα διεξάγει η μοναδική Μαρια Τελίδου.


Μ.Τ - Μαθήτρια στο σεμινάριο ΜΒΕ Φεβρουάριος 2017

Το σεμινάριο ήταν αποτελεσματικό γιατί ένιωσα άνετα από την αρχή χάρη στην ξεκάθαρη και ουσιαστική σκέψη και ανάλυση της Μαρίας. Η ροή του μαθήματος ήταν καλά οργανωμένη με καλή εναλλαγή θεωρίας και παραδειγμάτων. Οι ξεκάθαρες ερμηνείες και αναλύσεις με βοήθησαν να προσδιορίσω πως θα χρησιμοποιώ τη ΜΒΕ στην καθημερινότητα μου. Ουσιαστικό και πρακτικό το σεμινάριο με όμορφη ατμόσφαιρα.

Άγνωστα άτομα λειτούργησαν ως ομάδα λόγω της δεξιότητας της εκπαιδεύτριας. Το θέμα επεξηγήθηκε με διευκρινήσεις και έγινε κατανοητό. Η πρακτική βοήθησε στην εμπέδωση του τρόπου λειτουργίας της μεθόδου. Αναμένω με χαρά να το θέσω σε εφαρμογή στην καθημερινή μου ζωή. Ήδη το εφαρμόζω στον εαυτό μου.

Η Μαρία Τελίδου δημιούργησε ευχάριστη, ζεστή ενδιαφέρουσα επαφή ανάμεσα μας καλύπτωντας την ανάγκη μου για την κατανόηση της ΜΒΕ. Αισθάνομαι έτοιμη να αρχίσω τη ΜΒΕ με το περιβάλλον μου αφού η απεικόνηση το κάνει κατανοητό. Η επιρροή είχε άμμεση λύση στην επικοινωνία με τον αδερφό μου.